Insiktsyoga med Björn och Brahma firar dagen i yogalokalen

på Söråkers Herrgård med ett

Gratis Yogapass kl 19.00 - 20.30
Välkommen

Anmälningsformulär

Den Internationella Yogadagen äger rum den 21 juni och grundades av FN och 177 medlemstater 2014 med syftet att sprida yoga, välmående och hälsa till fler människor.

 

Vi är många som känner till yogans välgörande effekter och ser hur behovet av dessa fantastiska tekniker växer då stress och psykisk ohälsa idag är några av de främsta orsakerna till att människor blir sjuka.

 

Ett bevis av många på yogans härliga framfart över världen, förutom detta att FN instiftat denna dag är att självaste Brittiska överhuset den 21 juni välkomnar yogaläraren Josefin Wikström att berätta om sitt fängelseyogaprojekt som nått flera länder med mycket positiva terapeutiska resultat.

 

Vi tillsammans på Urban Yoga, Insiktsyoga-Björn och Brahma, Anima Hälsofokus, Yoga Shala och Yogastudion i Sundsvall vill gemensamt uppmärksamma och fira den Internationella Yogadagen.

 

Flera av oss välkomnar dig som längtar och vill yoga, med flera gratispass denna dag. Gå in på våra respektive hemsidor för att läsa mer om oss. Kanske ses vi den 21 juni?

Yogiska solhälsningar

Urban Yoga
Yogastudion

Insiktsyoga

Anima Hälsofokus

Yoga Shala

© Insiktsyoga Björn & Brahma 2013

Sidan är gjord i sammarbete med Per Helander & Ronya Olsson