Stacks Image 15


Yoga Sutra
Tre lördagar hösten 2020

Vi vill erbjuda en fördjupningskurs i den klassiska yogans filosofi och metod för att uppnå yogans mål - att få en djupare förståelse för oss själva och Livet.
Björn och Brahma har bjudit in Lisette Boman som är väl förtrogen den klassiska yogan. Hon kommer att varsamt leda dig in i yogans filosofi och praktik.
Du behöver inte vara rädd för att det skall bli svårt, det kan jag, Brahma intyga för jag har provat Lisettes undervisning.
Stacks Image 101
 
Lisette: "Tre temadagar där vi fördjupar oss i några av verserna i Yoga sutra, en av de mest kända texterna om yoga. En spännande text som beskriver hur vi människor fungerar, vad som hindrar oss och hur vi kan uppnå ett tillstånd av sinnesfrid och harmoni. Trots att den är nedtecknad för många tusen år sedan är den högst aktuell och har väldigt mycket att tillföra oss idag.

Förutom teori och samtal om yoga sutra, blir det yogautövande och fika.
Temadagarna är fristående och yogautövandet passar både dig som redan utövar yoga och dig som är nybörjare. Det blir enklare rörelser med mer fokus på närvaro och andning. Inga förkunskaper behövs." 
 
Pris: 500:-/gång eller 400:- för pensionärer.
Tid: 9.00 – 12.30
Datum: Lördagarna 7 nov, 21 nov och 5 dec

Corona-anpassning: Max 10 deltagare. Om du eller närstående är sjuk - stanna hemma så betalar vi tillbaka avgiften. 

Lärare: Lisette Boman, lärare i yoga i tradition av T Krisnamasharya. Hon har lång erfarenhet av att undervisa yoga. Hon driver Yogabam och anordnar yogakursen runt om i Sverige och världen.
För mer information se: 
www.yogabam.se

Där ser du hur många lediga platser som finns kvar